Onze Sponsors

 

De volgende bedrijven dragen HSV Hellevoet Athletics een warm hart toe en steunen ons financieel of met middelen:

 

MARLOG CARHANDLING

 

Marlog Car Handling is gespecialiseerd in het vervoer van auto’s, motoren, oldtimers en boten van en naar elke plaats in de wereld voor zowel de particuliere liefhebber of verzamelaar als voor de professionele handelaar.

 

Sinds 2000 verzorgt Marlog Car Handling het transport van auto’s, motoren, boten en andere voertuigen. Vooral klassiekers uit de USA voor de particuliere verzamelaar of liefhebber zijn erg in trek. Daarnaast importeert men ook steeds meer auto’s uit opkomende landen als China, Japan en Mexico. Marlog Car Handling is de afgelopen jaren enorm gegroeid en is nu één van de grootste importeurs in Europa van voertuigen uit de hele wereld.

 

Vanuit de vestigingen in Roosendaal en Almere opereert een vakkundig team die u begeleidt vanaf de aankoop van het voertuig tot en met de aanlevering bij u thuis. Doormiddel van een wereldwijd netwerk van agenten kan Marlog het gehele transporttraject voor u uit handen nemen. Daarnaast kunnen zij voertuigen exporteren naar elk gewenst land in de gehele wereld.

 

E.R.N. Solutions

 

 

SOFTWARE: Voor de transport en logistieke sector, eenvoudig van opzet en in gebruik.

SYSTEEMBEHEER: Wij leveren en onderhouden uw servers en netwerken volgens de laatste standaarden.

INTERNET TECHNOLOGIE: Wij leveren GLAS en DSL Verbindingen , onderhouden en ondersteunen deze en leveren CLOUD diensten zoals Office 365 en ONLINE Servers.

VOIP TELEFONIE: Wij leveren en ondersteunen VOIP Telefonie.

 

 

Bodt Welding Consultancy

 

 

Bodt Welding Consultancy is founded in 2010 as a single-man’s company serving industry in the use, interpretation and application of welding standards, rules, regulations and directives. The actual  knowledge in this field has been gathered throughout many years and is efficiently presented to the industry.

 

More than 25 years of CEN and ISO work are the basis of this knowledge.

 

DynaLinX IT System Solutions

 

 

Vindt u het ook zo lastig om de juiste keuze te maken in IT, cloud, telefonie en software? Blijf niet langer worstelen, DynaLinX is er voor u! Op basis van uw wensen bieden wij u een innovatief en professioneel totaalpakket. Typerend voor onze werkwijze zijn betrokkenheid, flexibiliteit en heldere afspraken.

 

U kunt van ons goede en deskundige begeleiding verwachten tegen aantrekkelijke tarieven. Diverse ondernemers kiezen daarom voor DynaLinX .

 

U vindt in DynaLinX een creatieve partner die een uitstekende service biedt. Kenmerkend hiervoor is onze gratis helpdesk voor onze klanten.

Samenwerken met DynaLinX is kiezen voor een nuchtere visie, kwaliteit en betrouwbaarheid. Daarnaast bieden we samen met onze zustermaatschappijen VoipLinX en ENJOY office een scala aan diensten op het gebied van ICT, Computeronderhoud, Telefonie, Frontoffice Personeel, secretariële ondersteuning en klanttevredenheidsonderzoeken c.q. medewerkers-tevredenheidsonderzoeken.

 

 

BENU Apotheek

 

 

Bij BENU Apotheek staat de klant centraal, is de apotheker en zijn team zichtbaar in de apotheek. Dit straalt openheid en betrouwbaarheid uit, waarden die wij als BENU Apotheek belangrijk vinden. De afgelopen jaar zijn we gegroeid naar een hecht collectief van ruim 300 BENU Apotheken.