top of page

Onze Sponsors

 

De volgende bedrijven dragen HSV Hellevoet Athletics een warm hart toe en steunen ons financieel of met middelen:

 

E.R.N. Solutions

 

 

SOFTWARE: Voor de transport en logistieke sector, eenvoudig van opzet en in gebruik.

SYSTEEMBEHEER: Wij leveren en onderhouden uw servers en netwerken volgens de laatste standaarden.

INTERNET TECHNOLOGIE: Wij leveren GLAS en DSL Verbindingen , onderhouden en ondersteunen deze en leveren CLOUD diensten zoals Office 365 en ONLINE Servers.

VOIP TELEFONIE: Wij leveren en ondersteunen VOIP Telefonie.

 

 

DynaLinX IT System Solutions

 

 

Vindt u het ook zo lastig om de juiste keuze te maken in IT, cloud, telefonie en software? Blijf niet langer worstelen, DynaLinX is er voor u! Op basis van uw wensen bieden wij u een innovatief en professioneel totaalpakket. Typerend voor onze werkwijze zijn betrokkenheid, flexibiliteit en heldere afspraken.

 

U kunt van ons goede en deskundige begeleiding verwachten tegen aantrekkelijke tarieven. Diverse ondernemers kiezen daarom voor DynaLinX .

 

U vindt in DynaLinX een creatieve partner die een uitstekende service biedt. Kenmerkend hiervoor is onze gratis helpdesk voor onze klanten.

Samenwerken met DynaLinX is kiezen voor een nuchtere visie, kwaliteit en betrouwbaarheid. Daarnaast bieden we samen met onze zustermaatschappijen VoipLinX en ENJOY office een scala aan diensten op het gebied van ICT, Computeronderhoud, Telefonie, Frontoffice Personeel, secretariële ondersteuning en klanttevredenheidsonderzoeken c.q. medewerkers-tevredenheidsonderzoeken.

 

bottom of page